Photo by RODNAE Productions from Pexels

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В КАПАДОКИЯ със самолет – 4 нощувки

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В КАПАДОКИЯ – 4 нощувки

с възможност за еднодневна екскурзия до религиозното сърце на Турция- гр. Коня

директен чартърен полет от София

Дълбоко в сърцето на Турция съществува невероятно красива и магическа област. Кападокия или в превод „Земята на красивите коне“.

Земя на приказни комини, причудливи скални образувания и необичайни релефни форми, много история и завидна красота.

Трудно е да се повярва, че съществува такова място, докато не го усетиш със собствените си очи и съпреживееш със своите сетива. Хиляди туристи посещават Кападокия всяка година и за да се насладят на спиращото дъха преживяване, докато градът още спи, преди изгрев слънце, стотици балони прелитат над древната област, а гледката отвисоко към долината е изумителна и безценна.

Каним Ви да посетим Кападокия – Юргюп, Учхисар, Аванос, Гьореме – огромен музей на открито заедно !

5 дни / 4 нощувки

DILEK KAYA HOTEL 4* Standard

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база HB (закуска и вечеря)
Максимално настаняване 2 + 1, 3 или 2+2.

НВ

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

дете 2 – 11,99 г.

От София

22.09-26.09

870

1065

830

699

BURCU KAYA HOTEL 4* Standard

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база HB (закуска и вечеря)

Максимално настаняване 2 + 1, 3 или 2+2

4 НВ

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

дете 2 – 11,99 г.

От София

22.09-26.09

789

936

750

699

NOVA CAVE HOTEL 4* Premium

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база HB. закуска и вечеря на база фиксирано меню Максимално настаняване 2 + 1, 3 или 2+2

4 НВ

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

дете 2 – 11,99 г.

От София

22.09-26.09

838

994

789

699

Цените са в ЛЕВА на човек, в стая с джакузи на база HB. закуска и вечеря на база фиксирано меню Максимално настаняване 2 + 1, 3 или 2+2

4 НВ

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

дете 2 – 11,99 г.

От София

22.09-26.09

877

1161

818

818

ELIKA CAVE SUITES 5*

Цените са в ЛЕВА на човек, в стая делукс на база ВB. закуска Максимално настаняване 2 + 0,

4 ВВ

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

дете 2 – 11,99 г.

От София

22.09-26.09

1015

1503

-

-

Grand Uchisar Hotel 3*+

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база ВB. закуска Максимално настаняване 2 + 1, или 3

4 ВВ

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

дете 2 – 11,99 г.

От София

22.09-26.09

730

829

710

699

*Във всички Cave хотели, изхранването е на фиксирано меню. Съобразно действащата в Р.Турция наредба, категоризацията на този тип хотели е неприложима и сравнявана с категоризацията в Р.България.

ПРОГРАМА – 4 нощувки

Ден 1

Сборен час на Летище София – Терминал 1 – 2 часа преди полета. Отпътуване с полет София – Невшехир. Пристигане на летище Невшехир. Посрещане от представител на фирмата – партньор. Трансфер до избрания хотел. Информационна среща с туристите в хотелите по настаняване. По желание допълнително мероприятие-хамам. Вечеря в ресторанта на хотела: 19:30 – 21:30 ч. Нощувка.

 • Хамам – хамамът е преживяване както за тялото, така и за сетивата. Още по времето на Османската империя това е било мястото, където султанът и неговите приближени са вземали важните решения за Империята. Мястото, което премахва стреса, подобрява кръвообръщението, опреснява мисълта и носи успокоение

Ден 2

07:00 – 09:00 – Закуска. Свободно време или целодневна допълнителна програма по желание.

 1. Полет с балон над скалните образувания на Кападокия (по желание и срещу доплащане) – единствен по рода си в света над уникален пейзаж. В 05:00 ч. сутринта трансфер от хотела до станцията на балоните. Ранно кафе/чай или лека закуска, запознаване с екипажа и подготовка за издигане на балона, качване в просторни, обезопасени кошове и едночасов неповторим полет между и над скални, причудливи форми. След полета, всеки участвал получава поименен сертификат, шампанско и снимки за спомен (срещу доплащане).

Обратен трансфер до хотела. Време за закуска в ресторанта.

09:00 – Целодневен тур –> Ортахисар – Гьореме – Чавушин – Пашабаг – Долината на любовта – Долината на фантазиите

 1. Посещение на Панорамата на града Ортахисар. Негов основател е Св. Нино, чийто родители са едни от първите християнски заселници в местността през 4 век. С кръст от лозови пръчки, той разпространява християнското учение и върши своите чудеса. Ще чуете невероятни истории и ще видите скални причудливи конуси. От тази площадка се вижда цялото величие на Двореца на Ортахисар и можете да си направите едни от най-невероятните снимки.

 1. Отправяме се към Гьореме – музей на открито, включен в списъка на ЮНЕСКО. Това е мястото с най-запазените фрески, най-ранната от която датира от 7 век. (Според местната легенда църквите на това място били 365 – по 1 за всеки ден от годината, но днес за посещение са отворени около 30). Тук ще можете да видите запомнящите се стенописи на светии, на царските образи на Иисус и Дева Мария.

 1. Чавушин – една от най старите крепости на хетите, която времето е променило и разрушило. Ще Ви разкажем историята на нейното откриване за Европа в началото на 18 век от един френски изследовател. Време за впечатления и снимки.

БОНУС и ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА:

 1. Посещение на Аванос – очарователно градче, разположено на двата бряга на най-дългата река, течаща изцяло в Турция – „Червената река“. За тези земи керамичното добиване и производство е един от основните занаяти и до наши дни. Ще станем свидетели на целия процес на създаването на глинен продукт – от забъркването на глината, до нейното изпичане. Ще имате възможност някой от Вас – по желание – да пробва уменията си в оформянето на глината. На финала – ще посетим фирмения магазин и ще имате възможност да закупите прекрасни ръчни изработки, които ще спрат дъха ви.

 1. Следва ОБЯД – ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА – в ресторант на бюфет, салати, основни храни, предястия, месни и вегетариански специалитети, десерти

 1. Екскурзията продължава към Пашабаг (Лозето на Пашата) – още един музей на открито, който освен разкошните Комини на Духовете, показва и традициите на хората от различни епохи да засаждат и отглеждат местни лозя. Вкусът на виното в Кападокия оставя леко тръпчив вкус.

 1. След обяда се отправяме към Долината на любовта. Това е мястото, където скалните образувания придават романтика и нежност. Има поверие за необвързаните посетители, че до година след посещението, намират своя спътник в живота си. Можете да запишете и закачите своето желание на Дървото на желанията.

 1. Още една долина е включена в програмата ни, а именно Долината на фантазиите. Оформена от климатичните влияния – вятър, дъжд, ерозия, тази долина предлага прекрасни скални фигури и изображения. Ние ще покажем по-известните, Вие ще ни покажете нови – според Вас.

Трансфер до хотела. Вечеря – 18:30 – 20:00 ч.

 1. Традиционна кападокийска вечер – срещу допълнително заплащане – 22 €.

В 20:00, след вечерята в хотела, трансфер до скален ресторант. Турската традиционна вечер трае 2,5 ч. Вечеря не се предлага, тя се провежда в ресторанта. На място клиентите могат да консумират неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, ядки и плодове. Цялата програма е богата на музика и танци. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3

07:00 – 09:00 часа Закуска. Свободно време или целодневна допълнителна програма.

 1. Полет с балон над скалните образувания на Кападокия (по желание) – единствен по рода си в света над уникален пейзаж. В 05:00 ч. сутринта трансфер от хотела до станцията на балоните. Ранно кафе/чай или лека закуска, запознаване с екипажа и подготовка за издигане на балона, качване в просторни, обезопасени кошове и едночасов неповторим полет между и над скални, причудливи форми. След полета, всеки участвал получава поименен сертификат, шампанско и снимки за спомен (срещу доплащане).

Обратен трансфер до хотела. Време за закуска в ресторанта.

09:00 часа Целодневен Тур -> Подземните градове (Каймаклъ или подобен) – Долината на гълъбите – Учхисар – Розовата долина

Посещение на един от Подземните градове ( Каймаклъ или подобен). Всички градове са свързани помежду си и са дълбани в скалите още от VIII-VII в.пр.н.е., 18-20 етажа под земята и служели за убежище на местните хора от нападатели и диви животни. Те са устроени с жилищна площ вкл. трапезарии, кухни, конюшни, църкви, изби, училища и др. Невероятно и до днес недоказано от науката как са изградени до толкова уникално, че имат естествена вентилация на толкова много етажи под земята. Обитавани от стотици хиляди древни хора. С всички необходими помещения за хората и животните. С възможност да имат храна и вода за месеци наред. (Екскурзията не е подходяща за хора, страдащи от клаустрофобия или други медицински диагнози, свързани с тесни пространства, липса на въздух, страх и фобия от подземни пространства)

 • Долината на гълъбите – тук се разкрива невероятна гледка към скални къщи за гълъби, отглеждани от всички етноси, обитавали земите на Кападокия. Ще Ви разкрием защо се е обръщало толкова голямо внимание на гълъбите и защо техният дом все още е Кападокия.

 • ОБЯД – ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА – на богата блок маса ще опитате вкусовете на голямо разнообразие от ястия, салати, десерти по Ваш избор като вид и неограничено количество.

 • Посещение на Розовата долина – едно прекрасно място, където ще имате възможност да видите различните цветове на скалните образувания, да се насладите на прекрасни гледки, докато пиете традиционното турско кафе или сок от нар, или да направите невероятни снимки сред прекрасни пейзажи.

 • Посещение на Учхисар и скалните образувания, където могат да се видят множество скални жилища, които са били обитавани допреди 20 години. Тук е и най-високият скален дворец, най-скъпите скални хотели. Ще Ви разкажем, покажем и ще направим своите снимки.

 • 18:00 часа – 19:00 часа Едночасов мистичен свят с Въртящите се Дервишисрещу допълнително заплащане. Силата на духа, на божествената любов, която преминава през сърцето на суфистите, за да достигне до нашите човешки сетива. Това, което ще ни направи по – добри. Ще се докоснем до друг свят и ще се заредим с енергия.

Трансфер до хотела. Вечеря – 19:30 – 21:30 в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 4

07:00 – 08:00 часа Закуска. Програма по избор:

Еднодневна екскурзия до Коня. Отпътуване за Коня. Посещение на кервансарая „Султан Хан“ от 13 в.

 • Коня е бивша столица на империята на Селджуките. Посещение на Мавзолея на ислямския философ Руми. Мевляна Руми е основател на мистичния суфиски орден на „въртящите се дервиши“, чийто танц е божествена молитва и хипнотизираща медитация. Посещение на Музея на дервишите, Двореца на Аладин, Индже минаре. Връщане в Кападокия.

Ден 5

07:00 – 09:00 часа Закуска. Програма по избор:

 • АТВ сред скални образувания – едночасова разходка в сърцето на мистичния свят.

 • Сафари с камила – невероятна емоция в долините на Кападокия. Полупустинният климат и невероятните скали ще Ви пренесат в Приказките на Шехерезада. .

Трансфер до летището – от хотела или от ресторанта. Полет до София.

Полетно разписание – в местни времена:

Превозвач: Bulgaria Air 22.09.26.09.29.09./ European Air Charter 02.10..05.10.2022

22.09.-26.09.2022

София – Невшехир– 09:45 – 11:30

Невшехир – София – 12:10 – 14:00

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност на трансфера от 40 мин до 1,30 часа в посока, с автобус 3*/ 4 *,според местоположението на избрания по програмата хотел

Условия за резервация:

 • Депозит 30% платен до 24 часа след резервиране

 • Доплащане 21 дни преди тръгване

 • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

Анулации:

 • До 24 часа след резервация без такса за анулация

 • До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация

 • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация

 • Под 21 дни 100% като такса анулация

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 30% и доплащане 21 дни преди тръгване;

2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни;

3. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19;

4. БОНУС без аналог – при установяване на COVID-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка);

5. БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет).

1C73FU4B 763RPATS LAHMEXDR CXL5FJVR

KY8A7QHG MCEW8YZG WMNLRX2P MNKJ9GEA

РЕЗЕРВИРАЙ

Пакетните цени са в ЛЕВА на човек и включват:

 • Самолетен билет до Невшехир с директен чартърен полет;
 • Летищни такси;

 • Регистриран багаж 20 кг и 7 кг ръчен багаж;
 • 4 нощувки на база BBзакуска или НВ закуска и вечеря в избран хотел в Кападокия;
 • Трансфер летище – хотел – летище;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“;
 • Представител на туроператора на място в Кападокия;

Цената не включва – препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:

 • Полет с балон над скалните образувания на Кападокия- цената подлежи на актуализация преди отпътуването – 392 лева за възрастен / 392 лева за дете 2- 11,99 г. – цената подлежи на пре-потвърждение преди полета.
 • Целодневна екскурзия до Коня – 189 лв. за възрастен / 179 лв. За дете до 11,99 г.
 • Традиционна вечер в скален ресторант с неограничена консумация на напитки – 75 лева за възрастен / 55 лева за дете 2- 11,99 г.
 • Програма Въртящите се дервиши– 45 лева за възрастен / 35 лева за дете 2- 11,99 г.
 • Пакет двудневен тур с включени обяди – 194 лв. за възрастен / 174 лв. дете до 11,99 г.:
 • Еднодневна екскурзия до Коня-регигиозното сърце на РТурция – *цената ще бъде оповестена на по-късен етап
 • Турска баня - 75 лева за възрастен
 • АТВ в скалните долини – 70 лв. за възрастен
 • Сафари с камила – 75 лв. за възрастен / 55 лв. за дете до 11,99 г.
 • Входните такси на посещаваните обекти по време на екскурзиите в Кападокия – заплащат се на място и посочените цени са с ориентировъчен характер Подземния град Каймаклъ (60 TL); скалните църкви в Гьореме (100 TL) , Учхисар (30 TL)., гробницата на Мевляна,*Подлежат на промени и актуализация от турското Министерство на културата и туризма
 • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета

Цената не включва – задължителни доплащания:

 • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;

Нощувки Хотел От дата До дата Цена
43*/4*/5*2022-09-222022-09-26730 лв.

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА

Dilek Kaya Hotel 4* Standard

https://www.dilekkayaotel.com/

Местоположение:

Хотелът е разположен в уникално реставрирана старинна къща с типични тераси. Предлага на своите гости спираща дъха гледка към Кападокия и нейните приказни комини, а рано сутрин от терасите могат да бъдат видяни и летящите балони на Кападокия. Комплексът е разположен на 3 км от Гьореме и на 5 км от Юргюп. Летище Невшехир е на 45 км.

Стаи:

На разположение на гостите са 78 стандартни стаи, 1 King suite, 10 Junior & Deluxe стаи

Интериорът във всички стаи пресъздава домашен уют, някои от помещенията са изцяло изработени от камък, в други присъства и скална резба. Всички помещения разполагат с:Wi-fi, минибар, сешоар, климатик, цифров сейф, директен телефон, сателитно излъчване LCD телевизор, кана за чай и кафе, централно отопление.

Услуги в хотела

Разполага с основен ресторант, лоби бар, външен плувен басейн, СПА център с вътрешен плувен басейн (платен), турска баня, сауна, парка баня, солна стая – работят според сезона, тенис на маса, дартс, фитнес, 3 конферентни зали, румсървис

Burcu Kaya Hotel 4* Standard

https://www.burcukayaotel.com.tr

Местоположение

Хотел Burcu Kaya е разположен в района на Ортахисар в Кападокия, на 5 минути пеша от центъра на града. Музеят на открито в Гьореме е на 2,3 км, а. летище Невшехир на 45 км.

Стаи

Всички 82 стаи са климатизирани и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитни канали и минибар. Всяка е оборудвана със сейф и работно бюро. Баните са с душ или вана, и са снабдени със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи имат изглед към басейна, а някои от тях са с изглед към градината.

Стандартна стая- две единични или едно двойно легло, 66-инчов LCD телевизор със сателитно излъчване, WI-FI (безплатно), телефон с директно избиране, мини бар, сплит климатик, мокет в стаите, баня (вана), тоалетна, сешоар, В банята има телефон, отопляеми кърпи в банята, принадлежности, сейф (безплатно), кана за чай и кафе (безплатно).

Сюит- настаняване на запитване, специално декорирана стая, разполага с голямо двойно легло, 66-инчов LCD телевизор със сателитно излъчване, Wi-Fi (безплатно), телефон с директно избиране, мини бар, сплит климатик, мокет, баня (джакузи), телефон в банята, WC, сешоар, отопляеми кърпи, халати и кърпи за баня, сейф (безплатно), комплект за чай и кафе (безплатно) в банята. Стаята е с изглед към градината.

* Максимална заетост 2 възрастни + 2 допълнителни легла.

Почистването на стаите и смяната на кърпите и тоалетните принадлежности се извършва ежедневно

Ресторанти и барове:

Хотел Burcu Kaya разполага със ресторант на бюфет и ‚A la carte‘.

Всеки ден в залата за закуска се сервира закуска на шведска маса. Срещу допълнително заплащане закуската може да бъде сервирана и в стаята.

За обяд и вечеря а ла карт ресторанта предлага местни специалитети, приготвени с произведени в района продукти. Можете да се насладите на ястията в ресторанта или да се храните на открито.

Лоби барът предлага освежаващи напитки край камината.

Хотел Burcu Kaya има автентична атмосфера със издълбаните в камъка стаи и изглед към градината. Разполага с открит плувен басейн с изглед към Вълшебните комини. Хотела е подходящ за семейна почивка ,спокойствие и релакс.

Комплекса предлага на своите гости:

 • 24 часова рецепция;

 • Външен басейн ;

 • Главен ресторант;

 • Шезлонги и чадъри в сезона (безплатни);

 • Безплатен паркинг;

 • Закрит кът за игра;

 • Настолни игри и пъзели;

 • Тенис на маса, дартс ;

 • Конферентна /Банкетна зала;

 • Wi-fi достъпен на рецепция и в общите части;

Услуги на хотела срещу доплащане:

 • Гладене и химическо чистене ;

Домашни любимци са забранени.

NOVA CAVE HOTEL Premium

https://novacavecappadocia.com/en/home/

Местоположение

Разположен в Ортахисар, на 2,2 километра от плажа Боялик и само на няколко километра от музея на открито и други забележителности. Летище Невшехир, на 33 км от хотела, на 700 метра от центъра на Ortahisar.

*В Nova Cave хотел не се продават и сервират алкохолни напитки.

Хотел

Семеен хотел построен през 2021 година с изисканост и вкус за приятна почивка и идилична среда.Разположен в отличителния за района стил, сливащ се с вулканичните скали, обзаведен в оригинален турски декор. Обстановката ще ви накара да се почувствате като част от историческото преживяване на Кападокия, като остави усещането в гостите, че са се пренесли назад във времето. Същевременно с това няма да ви липсват нужните удобства и комфорт, за една незабравима почивка. Обслужването е отлично и всеки турист ще бъде посрещнат като личен гост. Закуската е безупречно приготвена и поднесена.

Стаи

Хотел Nova Cave гарантира добро настаняване, спокойни моменти и щастливи спомени, в автентични скални и каменни стаи. Стаите са изключително интересни и обзаведени в типичния за месността стил, което им придава неповторим чар. Ще се насладите на ръчно издълбани дървени детайли, които включват украсени тавани и красиво мебели. Въпреки че естественото дърво излъчва рустикално и историческо усещане, хотелът разполага с всички необходими съвременни услуги за удобство на гостите.

Стаите разполагат с:

 • Баня с душ;

 • Сешоар;

 • Маса за гримиране;

 • Сет за кафе и чай;

 • Мини хладилник;

 • Телевизор;

 • Телефон;

 • Wi Fi;

На разположение на гостите са

 • 24 часова рецепция;

 • Зала за закуска;

 • Wi Fi;

 • Ежедневно почистване;

 • Лоби;

 • Градина.

Изхранването в хотела е на НВ / сет меню в традиционна семейна обстановка

ELIKA CAVE SUITES 5*

https://www.elikacavesuites.com/

Красивата, уникална обстановка и архитектура, комфортни и просторни стаи, прекрасна закуска, любезен и отзивчив персонал. Гостите на хотела са приятно изненадани с гледка общата тераса към крепостта Ортахисар и впечатляваща панорама към Кападокия.

Местоположение

Elika Cave Suites се намира в Ортахисар, в подножието на крепостта Ортахисар. Летище Невшехир е на около 40 километра. Откритият музей на Гьореме е на 3,5 километра, град Аванос на 16 километра, а Юргюп на 4 километра. Построен през 2015 г.

Стаи

Капацитет на хотела – 30 помещения

Настаняването е в делуксни стаи за непушачи, елегантно обзаведени и индивидуално декорирани с естествен камък, керамика, дърворезба и ръчно тъкани покривки по леглата. Стаите нямат стандартни размери, поради непокътнатата им естествена структура. Размерът им варира между 25 м2 – 40 м2. Разполагат с подово отопление, HD LED телевизор и съоражения за приготвяне на кафе или чай, тоалетни принадлежности. Някои от тях имат и камина.

Услуги в хотела

В целия хотел е осигурен безплатен WiFi, 24-часова информация, 24-часов рум-сървиз и услуга за събуждане. Пране и гладене се предлагат срещу заплащане, както и СПА центърът с пълен набор от услуги, изискващи резервация.

Ресторант
Сутрин в ресторант No:10 се сервира богата закуска.

За обяд и вечеря ресторантът предлага а-ла-карт меню с регионални и международни специалитети.
На разположение на гостите са и 2 бара.

База изхранване – ВВ / закуска и вечеря/

Grand Uchisar Hotel 3*+

https://granduchisar.com/

Любезният персонал, изискано подредените стаи и отличното местоположение правят хотела изключително тих и предпочитан за почивка.

Местоположение

Grand Uchisar Hotel се намира в Учхисар, на 600 метра от замъка Учхисар. Летище Невшехир е на около 30 километра от хотела, Музея на открито в Гьореме само на 4 км.

Стаи

Капацитет на хотела – 25 помещения

Стаите в хотела разполагат с телевизор с плосък екран. Някои стаи имат вътрешен двор и изглед към градината. Стаите разполагат със собствена баня с душ, тоалетни принадлежности и сешоар. Хотелът разполага със фамилни стаи на запитване.

Услуги в хотела

Предлага общ салон, градина и изглед към града, изгревите и залезите на Кападокия Сред удобствата в хотела са добър ресторант, денонощна рецепция, рум-сървиз и безплатен WiFi на цялата територия.

Ресторант
Сутрин в ресторант се сервира богата закуска.

База изхранване – ВВ / закуска и вечеря/

Условия за резервация:

 • Депозит 30% платен до 24 часа след резервиране

 • Доплащане 21 дни преди тръгване

 • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

Анулации:

 • До 24 часа след резервация без такса за анулация

 • До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация

 • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация

 • Под 21 дни 100% като такса анулация