BG | EN
DanTea
 
«
»
 

   

 

 

 
Начало » Круизи » Речен круиз Холандия и Белгия *ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА! Принтирай

Речен круиз Холандия и Белгия *ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!

От дестинация: Холандия, Амстердам
До дестинация: Холандия, Амстердам
Кораб: Bellejour
Маршрут: Амстердам - Ротердам - Гент - Брюксел - Антверпен - Дордрехт - Амстердам
Нощувки: 8

Цени от: 1735 лв

Описание

Нов речен круиз по Рейн през 2018 г. до Холандия и Белгия! 

Свободни каюти 
Промо каюти НЯМА МЕСТА
Основна палуба 9 свободни каюти
Средна палуба 1 свободна каюта
Горна палуба НЯМА МЕСТА

Програма 
1 ден 25.04.2018 Амстердам 
Настаняване на речния кораб на пристанището в Амстердам след 16.00 ч. Вечеря. Информационна среща на борда.
2 ден / 26.04.2018 Амстердам 
Закуска. Амстердам е градът с най-големия исторически център в Европа. При прокопаването на каналите, през времето на Златния му век през 17 век, се създали над 90 малки острова, свързани с мостове. По време на разходката ще видите красиво декорираните къщи, превърнали се в символ на Холандия, главния площад Дам, Кралския дворец, Националния музей и цветния пазар. Обяд на кораба. Екскурзия до цветните градини Кукенхоф. Изключено е да си в Холандия през пролетта и да не посетиш най-известните градини в света, които отварят врати само за 2 месеца всяка година. Повече от 7 милиона лалета, нарциси и зюмбюли покриват 32 хектара с цветове и аромати. Връщане в Амстердам. Вечеря. Корабът отплава в 23.00 ч.
3 ден / 27.04.2018 Ротердам 
Пристигане в града около 06.00 ч. Закуска. Обиколка на Ротердам, град известен със съвременната си архитектура и иновативни конструкции. Ще видите иконата на града – моста Еразмус, получил заради формата си прозвището Лебеда и Кубичните къщи на архитекта Пиет Блом, които наподобяват дървета в гора. След обяд на борда може да се включите в екскурзия до Делфт и Хага. Делфт е известен с връзките си с кралското семейство, художника Йоханес Вермеер и производството на типичната холандска синьо-бяла керамика. След разходка из старинния център, пълен с исторически сгради ще отпътувате за Хага – дом на кралското семейство и на холандския парламента. Разходка из старинния център със запазени сгради от времето на средновековието, ренесанса и барока. След вечеря на борда корабът отплава за Гент в 22.00 ч.
4 ден / 28.04.2018 Гент 
Закуска. Пристигане в Гент около 09.30 ч. Разгледайте един от най-красивите белгийски градове, където всяка сграда разказва история и всяка фасада крие легенда. Разходката ще ви запознае с най-известните забележителности на града, както и с местата, където местните се отбиват да пийнат по едно с приятели. Обяд на борда. Ако обичате историята, то екскурзия до Брюж е задължителна. Прекарайте няколко часа в един от най-добре запазените средновековни европейски градове. През време на съществуването си той винаги е играл важна роля в западната търговията, както и в артистичната и архитектура еволюция на Европа. Наричан е Северната Венеция заради каналите, кръстосващи стария град, който е включен в листата на ЮНЕСКО. Връщане в Гент. Вечеря. Отплаване за Брюксел в 21.00 ч.
5 ден / 29.04.2018 Брюксел 
Закуска. Пристигане в Брюксел в 09.00 ч. Нашата екскурзия ще започне с впечатляващия площад Гранд Плейс, обграден с исторически сгради, където всеки две години се прави килима от цветя. Ще видите и статуята на пикльото, която се намира в близката уличка. След пешеходната разходка ще продължите с автобус към Атомиума, считан за символ на града, както и Японската кула и Китайския павилион. Следват Кралската резиденция, двореца на правосъдието и сградите на Европейския парламент Обяд на борда. Свободно време за самостоятелни разходки. Вечеря. Отплаване за Антверпен в 23.00 ч.
6 ден / 30.04.2018 Антверпен 
Пристигане в Антверпен в 05.00 ч. Закуска. Градът е известен с художника Питър Пол Рубенс, чиято къща ще посетите. Ще разгледате още старата крепост, търговските къщи, площада с кметството, Катедралата, а после ще се разходите из главната улица на града. Обяд на борда. Свободно време в града. Корабът отплава в 19.00 ч. Пристигане в Дордрехт след полунощ.
7 ден / 01.05.2018 Дордрехт 
Закуска. Екскурзия из Дордрехт, град разположен на остров между няколко реки. Някога тук е било най-старото търговско пристанище в страната. Разходката из стария град ще ви срещне с типичните холандски къщи, канали с дървени мостове, впечатляващи църкви и фантастична атмосфера. Корабът отплава в 13.30 ч. Обяд на борда. Свободен следобед на кораба. Вечерта ще имате прощална капитанска вечеря. Пристигане в Амстердам в 21.00 ч. Последен спомен от холандската столица, включете се в нощен пешеходен тур из квартала на Червените фенери. Това интригуващо и пълно с тайни място е разположено в най-старата част на града. Очаква ви вълнуваща и неочаквана среща с нощния живот на холандската столица.
8 ден / 02.05.2018 Амстердам 
Освобождаване на кораба след закуска. 

Цени 
  На човек в двойна каюта Единична каюта
ПРОМО 
850 евро / 1665 лв.

Основна палуба 885 евро / 1735 лв. 1585 евро / 3106 лв.
Средна палуба 945 евро / 1852 лв. 1645 евро / 3324 лв.
Горна палуба 995 евро / 1950 лв. 1695 евро / 3322 лв.
  • Промоционалните каюти са на основната палуба

Цената включва 
  • 7 нощувки в двойна каюта;
  • 7 закуски, 6 обяда, 7 вечери, следобедно кафе със сладки или среднощна закуска в зависимост от дневната програма;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
  • Тур мениджър по време на круиза на български език;
  • Пристанищни такси.
Цената не включва 
  • Самолетен билет и двупосочен трансфер;
  • Допълнителни екскурзии, заявяват се и се заплащат от България,
  • Напитки по време на хранене;
  • Бакшиши към персонала.
Агенцията предлага закупуването на самолетен билет София -Амстердам - София


 

от дата

до дата

тръгва

2018-04-25 2018-05-02 Тези дати
 
Copyright © 2006 Dan-Tea Travel Agency Ltd.                   Web Gravity, Web deisgn. Multimedia, Development, SEO, Print, Design otdel.eu